U Expertov v osade: Takto žijú naši podnikavci!

Spolu s novinármi sme sa vybrali za Expertami do ich osady, Ďózi priznal, že ho zbila manželka, Bandy sa na svojej popularite snaží zarobiť!

Každý týždeň sa snažia vymyslieť kšeft, aby "urobili gádžov o lóve", no ako si žijú v ich domove? Spolu novinármi a kamerou sme sa vybrali do osady, kde Experti žijú a popri tom zisťovali, s ktorým kšeftom boli spokojní a ako im popularita ovplyvnila život. Divoko bolo u Ďóziho, ktorý sa v Bratislave zaplietol s neznámou ženou, pričom ho pri tomto „zoznamovaní“ niekto odfotil. Ďóziho žena neváhala a okamžite vyrazila za svojím mužom. „Prišla hneď do Bratislavy za mnou. Tak mi vynadala jak oné a ešte aj facku som dostal od nej,“ sťažuje si. Vzápätí však priznáva, že sa mu neznáma „trošku páčila“.

Jedným z najúspešnejších kšeftov Expertov bolo obchodovanie s Vietnamcami, od ktorých zobrali hodinky, predali ich, no Aziatom nezaplatili. „Ešte aj peňáze nám dali, desať eur,“ teší sa Ďózi. Bandymu sa najviac pozdávalo podnikanie na pláži, kde si Experti taktiež slušne zarobili. Popri tom si podnikavec dokáže privyrobiť aj na vlastnej popularite. Bandyho totiž ľudia na ulici neraz spoznajú. „Autogramy, fotky, samé blbosti. Ale ja si za to pýtam peňáze, víš. Mne ide o lóve, chápeš,“ pripomína.